Anotace: Věnováno tam nahoru sousedce k nedožitým 103 letům, a člence Klubu Českých Turistů
Cesty, po kterých se chodit dá
I jiné na něž se každý nevydá.
Hory, louky, lesy, prostranství
tělo naplněné radostí
Chůze a příroda
Veselá vnitřní "nátura"
Na cestě teď již poslední
Snad pak, tam, taky se rozední