Anotace: ( ... a ještě jedna jarní, ať to kvete, ať to voní )
Dětskými krůčky prošlo krajemza ním šlápoty žlutých květů
výstižné, jasné a přesto poetické...líbí moc, Jiří, v
12.05.2024 19:07:28 | mapato
Opět výstižné
03.05.2024 23:53:27 | Admirál
Tak jen pojď, batolátko:-)**
18.03.2024 11:06:06 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?