Anotace: …
nevejdu se do slov
těch je příliš mnoho
ani do ticha
toho zase málo
kam vměstnat vše
čím přetékám
co nelze uchopit
což pouhý je jen klam
či tichý stín
bílých kopretin
odkud si až tam
hudbo stébel trav vábíš nekonečnem
Ten dotek stojí za to.
22.03.2024 09:56:04 | Jan Kacíř
zní...
20.03.2024 20:56:54 | enigman
.....Krásná...nějak právě teď ve mně zarezonovala.....Ji./úsměv/
20.03.2024 08:04:03 | jitoush
A ty zase mě ke svým krásným řádkům, Zdeni:)
20.03.2024 06:39:17 | Dreamy
já jen tiché - děkuji Zdeni*
19.03.2024 20:45:13 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?