Slunce
Anotace: ... moc se mi to asi nevyvedlo ale poslat to můžu .. Chybami se člověk učí, ne ?
Slunce vysvitlo zas,
zmizel strach
a zmizel i třas.
To co říct jsem chtěl,
jsem světu už pověděl
a tak tiše budu snít,
o tom, že tě můžu mít.
Přestal jsem skuhrat,
tuhle hru dohrát
moc bych chtěl.
Tak do toho se dám
a jak se znám,
do konce to dotáhnu.
Komentáře (0)