na počátku, na konci prázdno
Jen smutné když v čase života.
Slova a činy druhých
dutá, chodící prázdnota
Kde jsou, kde jsou ty verše života
co z dětství neseme si v srdci
Mozek roste duše, srdce tvrdne
Napíše kdo, zas báseň života.
Smutnej je život, v kterým na počátku i na konci prázdno...k politování! V tvém srdci ale prázdno nikdy nebude, tomu věřím...a tvá duše roste...
Přeju hezounkej večer, Miri:-)*
01.04.2024 22:45:19 | cappuccinogirl
v téhle hře, právě o to jde - nenechat srdce ztvrdnout, ať se dějě, co se děje;)
01.04.2024 22:35:14 | Sonador