Těch osmdesát je za ten konec. Nelíbí se mi, že vy mladí tak často a rádi mluvíte o smrti. Ještě jste k životu pořádně nečuchli a hned černí andělé a smrtky.
Jedno vám, ale musím přiznat, máte mnohem krušnější, psychicky vyčerpávající život, než jsme měli my. Asi ta vaše beznaděj pramení z toho. Píšeš moc hezky, jak povídky, tak básně. Opravdu o "něčem" vyprávějí a nejsou to bezduchá, poslepovaná slovíčka.
28.06.2007 07:09:00 | vandule
Jo, to je fakt, má talent a deptá mě tím:) a ještě se směje! No dobrá, je to supr, stačí pár slov a řekneš vše...
07.05.2007 20:03:00 | Linushka