Platónium
Vyklíčilas', rosteš, kveteš,
orosená krásou, rozpínáš plátky k nebesům,
o jízdě mraků sníš, co vyprší se do modra,
a noční čerň, jež jediná obejme tě bez rozmyslu,
nechtěně na prsa vytetuje ti velký vůz,
směj se, hvězdný den, cesta bez patníků.
Přečteno 97x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, Emily Říhová, Chane, Paulín, RadekČ, mkinka, IronDodo, Psavec, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)