Beránci spásli oblohu
pronesla moje dcerka
v tom káplo mi z nebe na nohu
ač v rádiu řekli
že pršet má od úterka
byl nedělní tichý podvečer
zalitý smutkem tupé šedi
a v korunách stromů vzduch se chvěl
nabitý jasnou
odpovědí
....Jasné odpovědi jsou nejlepší.....víme,na čem jsme.....Ji.
22.04.2024 21:04:07 | jitoush
veľmi pekne
22.04.2024 09:08:51 | IronDodo
Krásná hříčka se slovíčky. Ať se Ti daří.
22.04.2024 08:54:30 | Fialový metal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?