Začíná večer na nebi Nov
vibrace soukolí chladné však jemné
tiše se skládájí pod stříšky bez rosy
ulehli do ticha bez síly palebné
zdál se mu sen o louce rozkvetlé
za znění větru
vlál kolem ramen
louka kam jeho krev párkrát už vsákla se
tenkrát když zakopl malý kluk o kámen
za znění šepotu z protější linie
létají drony zkoumají okolí
ke chlapci pod stříškou
vkradla se tajemně
šeptá mu do ucha
zachraň je, zachraň je
po noční obloze toulá se kometa
snad plní přání těm kdo si přejí
ať pošlou domů je na obou liniích
ať pošlou je domů ti kdo jim velí