neseme v sobě houpavou píseň
šumění plodové vody
od břehu ku břehu
dotek svítání
noci odstřižení
bělostný racek a jeho volání
plující mezi skalami
nedosažitelný koráb
vzdouvající se plachtoví
neseme v sobě houpavou píseň
vměstnáni v netěsnosti