Očištění
Ráno se nad vřesovištěm
prohání zvuk píšťal
z Tvého srdce vane chvíle
Stojím nad plání květů
jež jsou nejblíže k zatracení
Čekáme všichni na obdarování
na zvuky píšťal
čekáme na krysaře, bázliví a tiší
Marně si rozvzpomínáme
na něhy vyklíčení
na první polibky tichosti
šepoty v hlavách
něžná a zranitelná stvoření
Přečteno 100x
Tipy 27
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, jitoush, Chane, Paulín, Anfádis, cappuccinogirl, Sonador, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)