nad postelí do nitra stínů
kam unikají slova…
ráno střídmě snídá z nitek pavoučích
po lepkavé tmě hřejivé světlo
zdi tráví hvězdy
snad…
když přeložíš noc
opravdu se probudíš?
... a nebo ji přeložíš jako kompost... to se potom opravdu probudíš.:))
01.05.2024 12:48:35 | Jiří I.Zahradník
občas ji přeložím napůl, ale je pořád stejně velká...???;)
vážně skvělý text!*
29.04.2024 23:09:34 | Sonador