Obzory
Šumění deště
Kruhy na hladině řeky
Kruhy pod očima
Kruhy v poražených kmenech
Jsem sám v cizím městě
Zšedivělá pláň domů
Mizející obzory
Co ze mne ještě zbývá
V hořkých kořenech
Můj hlas
Odveď mě k sobě domů
Pěšinou po skále
Po kamenech
Jen mne tu nenech
Přečteno 93x
Tipy 20
Poslední tipující: Kan, jitoush, IronDodo, Pampalini, zdenka, Ophelia81, jort1, zase já, Lexi, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)