foto: Vika Glitter
spadl anděl z nebe
rovnou přede mne na asfalt
poznal jsem ji hned
a co teď!?
zase září jako kobalt...
andělská tvář
úsměv studený
čekám trochu víc od ženy
asfalt se barví do nachova
uvadají andělská křídla
pak že andělé neumírají
jdu si koupit něco k snědku
za chvíli zavírají...