Páteční ráno
Potkala jsem známou
po deseti letech
a chutnala nám káva.
Byla to náhoda
a na roky vzpomínala.
Ty kortikoidy nejsou příjemné,
ale pak se smála.
Nemoc si nevybírá.
Hodně zhubla,
ale byla pořád milá.
Svěřila se.
Nesu kytku doktorce
a jdu na kontrolu
po půl roce.
Dovedla jsem jí na Karlovo náměstí,
není z Prahy.
Bála se, že zabloudí.
Roztroušená skleróza
potřebuje dohled stálý.
V čekárně jen lidé mlčí.
Přečteno 75x
Tipy 33
Poslední tipující: Paulín, Misha, Jan Kacíř, Iness, jort1, Chane, Marťas9, RadekČ, IronDodo, Vivien, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)