Nejdříve se potěšíme,
pak věnuji ti rozhřešení,
bude-li to hřích.
Máš-li zůstat čistá,
jak jinak bys věděla,
co je a není
cesta anděla ?
Vidím ti na očích,
a my oba dobře víme,
že jiná možnost není,
než cesta poznání.
Chci nablízku ti být
a ruce tvoje vést,
až rozhodneš se jít,
po své cestě cest.
Jsi má výjimka, Kane:-)*
22.05.2024 11:02:43 | cappuccinogirl
Vyjímka z čeho ? Pověz. :-))
22.05.2024 13:22:56 | Kan
Ze všeho...úsměv dáváš...hezky je mi, když k tobě zabloudím. Neztrácím, jen nacházím a to je moc fajn:-)
22.05.2024 14:26:22 | cappuccinogirl