Jsme stále zamilovaní do východu slunce
Řasou se dotýkáš čela
a dlouhými prsty vytahuješ noc
Knot světla hraje partituru pro více hlasů
V úlu dne hučí život
Možná se jednou naučím snášet
přeháňky Tvých nálad
mezi víčky a tváří
a oblíbím si vyprahlý zpěv
z chladných uliček Tvého života
Přečteno 94x
Tipy 24
Poslední tipující: jitoush, Pampalini, jort1, martinaV, Chane, Emani, Jiří I.Zahradník, IronDodo, Ophelia81, J's .., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)