Super. Jako obvykle na několik čtení. Poprvé jsem četl namísto prvosenka podprsenka.
30.05.2024 22:42:56 | Kaprikorn
Individualita hatila údiv i dni.
Po tem klíně pěnil kmet, op
i zneklidněn dil Kenzi:
I tak jako ty tokaj kati!
28.05.2024 01:37:33 | Špáďa
...No to se asi ví,že se to musí všechno řádně "zaklínit",aby se to pak konečně"odklínilo"......prostě to do sebe zapadlo....no není to jen tak....Fajn,že jsem zasejc mohla číst z Tvého soudku....Básni...básni dál....Ji./úsměv/..a též Tvá koláž...bezva...
25.05.2024 19:51:23 | jitoush