Sním o blízkosti.
Ale zase jsme se bavili
jen o práci a vytížení,
zájmy se zúžily.
Na sblížení pořád nespěcháme.
Srdce je připraveno se jen zmenšit,
být roztrháno na kusy,
stát se bolestivým.
Můj život je jako nezletilý,
všechno to odloučení,
zloděj – čas tahá odstíny šedi
z palety pocitů do mučírny.
Autor fotografie:Amber Ortolano
Možná že nebýt těchhle odstínů šedi, neprocítil bys tolik tu peplejší barevnou škálu...jen té šedi nesmí být až příliš, až...do truchliva.
PPÚ, Honzo*
24.05.2024 22:05:04 | cappuccinogirl