Opadává z Tebe listí
Je Tě hrstka
celá ses rozdala pro druhé
a ještě po kapsách hledáš červený korál
Radost si přivazuješ na záda popruhem
aby Tě neopustila
a chléb neokoral
Když v zamlžených večerech
samota svírá Tvé hrdlo
rozložíš si básně svých přátel po stole
Tolik barev světa...
Přečteno 124x
Tipy 32
Poslední tipující: ukrytá v máku, Frr, Sonador, IronDodo, Chane, jort1, jitoush, J's .., Pampalini, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)