Osamělá růže
Jsi cosi mezi žhavým uhlím a vínem
nesvítíš, jen piješ světlo
Jsem přesvědčen, že vypadáš jinak
když tě pozoruji
než když jsi sama
Nikdy se mi nepodaří
překvapit tě
působíš vždy stejně nedotčeně
jistá ve své kráse
A s polibkem na mladá ústa
Tvá krev pod dotykem ruky
ztuhne...
Přečteno 125x
Tipy 30
Poslední tipující: Dejvis, Frr, jitoush, jort1, Ophelia81, IronDodo, Pampalini, Emani, cappuccinogirl, Sonador, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)