Nevinní milenci
ve světě, který není
v slunečních bouřích
a nejčernější tmě svítá
osamění na dotek vzdálené
nekonečno
možností má dáti dal
v hlubině skutečného
možného příště...
cos doopravdy chtěl?
a co sis vážně vzal?
stane se jemně a pevně
osud nelze obejít
...stvořeným.
Trevor E R Yerbury