Léto starcům voní dětstvím
Hlas větru
vůně dehtu ve starém dřevníku
za parných dní
Léto starcům voní dětstvím
s každým zavýsknutím
o něco kratší dech
A pak vůně po dešti
dešťovky na silnici
Jednu sezobl kos
a pak se rozezpíval
jako by to bylo naposledy
Někdo všechno sčítá...
Přečteno 89x
Tipy 25
Poslední tipující: Chane, enigman, IronDodo, jort1, Pampalini, Jan Kacíř, Sonador, jitoush, zase já, Marten, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)