Život ženy

Život ženy

Už nejsem vlk
ni víla chtivá ..
Už mě nedráždí chtíč
Žiju ,jak normální bývá .
Unavená z práce
s touhou jít pryč .

Kde jsou moje vlasy vran
divokost mě tolik chybí ..
Z vášní život ukován.
Jsem jak mrtvé tělo rybí..

Cesty propletené citem
někdo skryl..
Stejně ,tak dotek jediný.
Zůstalo vše vzpomínkou
stejně jak chlad vodní hladiny
Autor Liduška, 03.06.2024
Přečteno 44x
Tipy 14
Poslední tipující: zase já, enigman, Marten, Jan Kacíř, cappuccinogirl, martinaV, Žluťák, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do lesů a zvlčit...

05.06.2024 16:16:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí