..Ach ta španělština....je krásná.....Ji.
11.06.2024 19:46:03 | jitoush
Ano je krásná,ale o pár bodů jsem neudělala státnice, kvůli dětem jsem se k tomu už nevrátila a tak zůstává láska k jazyku a vzpominky z pomaturitního studia na kdysi národní třídě.Pani učitelka Fenclová říkala, ať se k tomu vrátím,ale chyběly mi už roky,co jsem vynechala a tak mám knížky v originále a opakují si čtením a občas něco pro radost si do šuplíku napíšu, je to koníček a tak to zůstalo.
11.06.2024 19:52:32 | mkinka