Koukám, že sraz literu měl na tebe pozitivní dopad a konečně publikuješ. Tato báseň se ti fakt povedla, je krásná a jestli bude celý epos v tomto duchu, tak to bude moc hezké "počteníčko".
11.04.2007 17:51:00 | prostě já
Zlatko moje... :)
Hejky je moc krasna....obdivuji tvuj styl psani,a chtela bych cely Epos...(ochutnávka nestačila ;) ...)No a taky by sis mohl dobít krediiitek,abysme mohli komunikovat... :)
Ju...??? No přijela jsem z toho Brna,totáálně unavená,zničená,otrávená... :(
Jak budes mit chvilku tak mi plsky bud pisni komentik,nebo smsku z netu,či z mobilu...Ok...??? Chjo... :(((
A taky bych chtěla další básničku...na přání.. :))) Prosim prosim....
No nic budu končit,sem se zas rozepsala.. :)))
Tak....Dobrou noc....Pac a Pusu,
Yours, Market.... :-*
08.04.2007 23:35:00 | Malá Trapka
Rad bych si to precet cely, akorat si se preklep (Dona Qijota,ale Dona Quijota)
Jinac klobouk dolu...
06.04.2007 12:37:00 | Dimi