Čistou hlavu mýt

Čistou hlavu mýt

Anotace: jararo 2024

 

 

 

Meredith Monk - Madwoman's Vision

 

 

Dunivé vzdechy 

brumlavými pysky 

skřiplavě skřekotají

 

 

krasopudné jevy 

se střevitou těsností 

brouzdají povrchy 

zpocených tělesností 

 

štiplavé šťávy 

lepkají povrchy 

dávný pud

líznout si 

polknout a pohltit 

 

v lepkavých okrajích tonoucí mysli 

opěrné body ztrácejí smysly 

 

a v dálce čistý hlas 

zpívá o slunovratu 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 12.06.2024
Přečteno 109x
Tipy 18
Poslední tipující: Zissie Nix, Fialový metal, Marťas9, jitoush, Sonador, IronDodo, mkinka, Ophelia81, enigman, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

....A pak mít....čistou....přiblížit se.....Ji.

13.06.2024 09:59:55 | jitoush

líbí

Pekná urobiť si poriadok v hlave je dobrá vec

13.06.2024 05:57:29 | IronDodo

líbí

mám ji umytou...

13.06.2024 00:53:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel