Uvidíme naši lásku
Anotace: Uvidím tě,uvidíš mě...
Miluju tě strašně moc,
uvidíme se příští noc.
Uvidím tě polibek dostaneš,
uvidíš mě brečet přestaneš.
Jak bije ti srdce uvidím,
uvidíš že trochu se stidím.
Uvidím jak se krásně usmíváš,
uvidím a ucítím že ráda mě máš.
Komentáře (0)