Anotace: Rozplakalo mě vlastní sobectví...ač slzy mi bývají cizí...Odpusť mi mou slepotu, Jeníku...
... jen člověk má pocit viny ... z toho ...
že se málo obětoval ... Proč ..??
19.04.2007 00:25:00 | HarryHH
... není nic sobeckého na tom že si chráníme co je nám drahé, milé a blízké ...
a chceme to všechno pro sebe ...
... zvířátka to dělají taky tak ... aby přežila ...
19.04.2007 00:24:00 | HarryHH
Sdílím s tebou tento pocit...sobectví asi naplnilo jednu z hlavních tepen v mém těle...ačkoli jde jen o to, že se nedělím o své já...
11.04.2007 08:32:00 | Never
Souhlasím, že každý člověk je sobec. Tak nějak se ale ve mne ozývá feministka. Myslím tím, který chlap není sobec...
06.04.2007 20:02:00 | Juhunka
...všichni jsme sobci, ač si to mnohdy nemyslíme...ba právě proto, že jsme obvzláště k sobě slepci...když si to uvědomíme...nebude to s námi zas až tak hrozné...:-)
06.04.2007 19:38:00 | Lota