Úzasná báseň... cítím to...ale ztrácím se... snad proto, že tohle vzpomínání není moje...a tak ta báseň řekla-běž a najdi si to své...ve mně, v sobě...
Působí na mě, jako bys navlékla svlečené Kdysi...
Proto mne to oslovuje...protože svlečených Kdysi máme všichni tolik...taky zavzpomínám:-)
17.06.2024 13:53:25 | cappuccinogirl
Někdy je správné se ztrácet, bez hledání by báseň byla jen nákupním seznamem :)
Ano, "svlečená Kdysi" čekají v rozích všech pokojů a občas nás nutí vzpomínat...
Děkuji, Cappu!*
17.06.2024 17:31:28 | Ophelia81