Slova a odpovědi, mezi nimi tma
Jak jiní myslí - jeden, tři, dva.
Čekáním ve tmách plyne čas
kolem pádí slova, věty, roky i dny
Říkají slova jak řeky, nedopadne padající déšť
Pocity, touhy - života jsou trest.
...pocity jsou dar! dvojčátko milý... moc pěkná báseň*
19.06.2024 23:44:14 | Sonador
Děkuji dvojčátko moje milý *
20.06.2024 12:04:36 | Protos1182
nečekané...
19.06.2024 19:28:01 | enigman
super
19.06.2024 14:50:18 | martinaV
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?