Kočička zamňouká

Kočička zamňouká

Anotace: ~~~~~~~~~mňau~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~~~
Poklidím kytky
co po zemi se válí
a taky granulky,
z misky se vysypaly.
Kočička kouká,
já to nebyla,fakt,
granulky si asi
chtěly zaskákat.

Kočička mňouká,
chce se moc hladit
a mně to vůbec
nebude vadit.
Jako ten ocásek
pak za mnou chodí
a pak se natáhne
kde se jí hodí
a když ji překročím
a kousek popojdu,
pak hlavu otočím,
kočku tam nenajdu.
Potom ji hledám,
kde asi skončím?

Kočička zamňouká
a už se tulí
hladovou pusinku
zas mlsně špulí.
Pak stojí v kuchyni
a čeká dobrotu,
otevřu ledničku a čichá,
je to tam a nebo tu....

~~~~~~

............................

Autor Květka Š., 23.06.2024
Přečteno 50x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, Chane, Ondra, J's .., Marcone, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nádherná kočičí...

24.06.2024 21:12:50 | Marťas9

líbí

potěší*

23.06.2024 21:27:32 | J's ..

líbí

Kočičí, milounká:-) A to koťátko je nádherný:-)

23.06.2024 15:38:59 | cappuccinogirl

líbí

23.06.2024 15:24:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí