foto: Katrina S
Procházka noční Prahou
Rád chodím po nocích starou Prahou
kování mých bot rozráží ticho tmy
mé hrůzné srdce přece jen zalije se něhou
když slyší úpění nebožtíků
hned za hřbitovní zdí
čekajících na rozhřešení
to konečné
to poslední...
Hodně silnej text, příteli*
25.06.2024 12:29:29 | cappuccinogirl
drahá přítelkyně, jsem nesmírně poctěn, když se to tak vezme, logickým úsudkem, kterého jsi se právě zde dopustila...děkuji zdvořile, krásný den...v
27.06.2024 12:19:28 | mapato