Nemoc s jmenem M

Nemoc s jmenem M

Anotace: Flip flop

Pohleď si pod minisukni

Na dekolt upírej svůj zrak

Pohled hochu, jen si šukni

Vždyť ti z toho tvrdne pták

Chtěl bys vnadné děvy píchat

Potom stříkat, potom stříkat

Raduj se jak v žitě sele

Skoč si domů do postele

Bude z tebe pěkná zombie

Mysli na svou Margott Robbie

Než u prahu boty zuješ

Masturbuješ, masturbuješ

Hoň si ptáka zapoj bednu

Pěkně se ti mysli na princeznu

Stříkej brachu, vzdej hold kráse

Ne jako princ, ale jako prase

Verze. 2

Pohled si pod minisukni
Na dekolt upírej svůj zrak
No tak hochu, je si šukni
Ať ti z toho tvrdne pták
Mysli na svou Margott Robbie
Bude z tebe pěkná zombie
Mysli na svou Bellucci
Tvuj uspěch se zaručí.
Az si u prahu boty zujes
Masturbuješ, masturbuješ
Zijes si jak v bavlnce

Prase, co si hraje na prince

Koukej hochu, čas ti leti
V byte smrad, špina a smeti
Tak to hladas svoji lásku
Blondýnku ci tmavovlásku
Přátelé, znami se ti žení
Ty tvrdneš doma ve vezeni
To neni zivot, to je bida

Probudíš se z toho chlíva?

 

Autor Equus przewalski, 02.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí