Je deštivo
Anotace: Malování slovy 2022
Mezi řádky se mi zdáš,
že rodíš se z lásky
z obálky temper
i horizontu
přísad toku odstínů.
Tvá autenticita
hřmí v číši vesmíru.
Na zdraví, malíře
piji z oblak
mok vřelý.
Mraky, aby uchránily.
Jednou čtvrtky se spojí
v monogram lásky naší.
Miluji Tě i starší básní.
Přečteno 92x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, mapato, Dejvis, IronDodo, RadekČ, Psavec, vanile_life, Higeki, Pacik, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)