Mlčení není souhlas,
jen projev rezignace,
ticho, co řve nahlas,
němá detonace.
Když nemáš svědomí,
jsi k tomu tichu hluchý,
tancuj si s démony,
je to jednoduchý.
Zvládne to každý,
kdo s křivdou se paktuje.
Je to jako když se vraždí,
kdy ďábel bibli cituje.