Život v pískovišti
Za ranního úsvitu
se město zcela mění
nekonečný jásot sabotérů hučí v uších
Parky
ulice a domy bloumají opile kolem
a tesají prázdno
o veselých vzpomínkách
Srovnal jsem sám sebe s námi
a nic nesouhlasilo
zabil jsem tebe i sebe
abychom žili
Přečteno 78x
Tipy 22
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, jitoush, jort1, Emani, zase já, Kubíno, Iva Husárková, Ophelia81, Rafinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)