Anotace: hud. doprovod bude k dispozici
Až slunko ozáří pláň
Až dotkne se kůže paprsek
Až nad ni vyjde jak laň
a ty se spotíš jak bek
A na té pláni jsem já
A na té pláni jsi ty
kolik jizev a ran
nám dal osud k šití
Bílý bude den
však černá je noc
čas utíká vstříc
tvým snům na pomoc
byť jako bloud
byť jako šnek
však jako král
Až slunko ozáří pláž
A ty začneš vrhat svůj stín
ty řekneš hrnečku vař
pro malou pizzu a gin
Až slunko ozáří pláň
Jako náš malý piknik
Horko si vyžádá daň
Ty včelka a já Vilík