Já tvář svou nastavím na tvůj polibek.
Líbat se s tebou je velký zážitek,
když mě k sobě pak přivineš
a pomalu ho do mě zasuneš,
jen tehdy se cítím úplná
a to jsem přitom svlečená.
Zažívám radosti a slasti,
když je mé tělo tvou součástí.
Začalo to polibkem
a náhle koukám, kde to jsem....
Tedy...kde on je:-)))
Ero ti tady hezky pulzuje:-)*
16.07.2024 13:44:31 | cappuccinogirl
Děkuji Ti Cappuccínko
Já vím, že to začíná nevinně
a obrat je hned v další vteřině :-))
To se stává...:-))
16.07.2024 13:56:09 | Verunka1
Zajímavá představa
Ten úsměv a ta nálada
Hezké dílko :0)
16.07.2024 13:18:09 | Protos1182
Děkuji
Nálada je přímo skvělá
já vyspala se dorůžova..
Děkuji i za Tvé čtení
Je příjemné dostat od Tebe ocenění..
16.07.2024 13:36:45 | Verunka1
Tak dobře, že tak je
A běží hezký den.
Snad v noci tobě
Zdal se vlahý sen.
16.07.2024 16:14:54 | Protos1182