Je to isté

Je to isté

Anotace: -

Je to isté

Či sa moja túžba splní?
Či sú to iba bublinky a peny
možno, len neskrotné vlny,
odvážnym sny plní!

Chvíľu jasný lúč svieti
potom ho závoj chmúrny skryl.
Vrásky do tváre vryl.
Sme v jeho sieti.

Osud to sú samé čary.
Večer skloním na lôžko údy.
Raz ma slnko nezobudí.
Budem svedkom rannej žiari?

Tma a svetlo, radosti i žiale.
Mení sa zima, jar, leto
Tu na svete nič istého nieto
iba smrť, kosí a žnie stále.

Autor IronDodo, 16.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 17
Poslední tipující: Pacik, jort1, Fialový metal, Marťas9, Ondra, Emani, Anfádis, Ophelia81, Psavec, Kan, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moudré v reálném světě tvého vnímání.

16.07.2024 13:20:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí