Na skále barevný květ
tam v tichu kvete, a kvet.
Okolo z zrcadel svět
Málokdo uvidí
Plyne čas
Zpět
A
A
Potom
Zase ten čas
Dopředu plyne zas
Plyne tak tiše tam i zpět
Kdo ale spatřil ten květ?
Tiše a v skrytu světa
Okolím vůně jde
Kvete tiše
Tam
*
Ten květ vidí přece sluníčko
a svými paprsky ho hladí
dělá to samé co u lidí vidí
a nabízí květu svoje srdíčko.
17.07.2024 03:54:26 | Verunka1
Ano, slunce jen květ vidí
Vítr, a kapky deště
Pak zbývá se jenom ptát,
Kdo vydi ho ještě?
A jaký vidí,
jen ten co by chtěli
Jen děti snad vidí
Věci tak, jak by měli
17.07.2024 03:58:26 | Protos1182