Jsem
Všem vyhov a klaněj se
Posluhuj a hlavně nikdy neprojevuj svůj názor
Jsem muž bez hlavy
Ustupuj a nenech se vyhrát
Vždycky se najde někdo kdo bude lepší
Tak to je smiř se s tím
Jsem muž bez hlavy a bez paty
Páté kolo u vozu
Jen ten co stojí opodál
Ta mrtvá síla která nikdy nic nezvládne
Uvadlý strom na pokraji života
Sotva se narodil už musel odejít
Trpět za druhé břitva v zubech
Ty cesty jsou daleké ale všechny vedou
Sem
Jsem beznadějný
Zase stojím opodál jak značka ukazující směr
Ale ten už dávno neznám všechno vzal vítr
Čas
A promiň
Že si čteš
Jen jedno bych ti řekl
A je to rada nad zlato
Až ti budou přistřihávat křídla
Nebraň se
Jsem beznadějně ztracený
Pálíš mě jako já tě hřeju
Odpovídáš mlčením
Ztrácíš se v nedohlednu
Nikdy se mi do očí nedíváš
Protože pro tebe jsem kvůli tomu všemu
Kvůli nim
Kvůli tamtěm
Kvůli čemu?
Ten zlý špatný
A špinavý
Špinavý
Špinavý
Přečteno 112x
Tipy 16
Poslední tipující: Veru, tall&curly, jort1, Anfádis, Marten, zase já, mkinka, Psavec, Sonador, cappuccinogirl, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)