Style of life
Rady, co už mi nepředáš..
do očí,..už se mi nepodíváš...
..od mala,..vždycky na ulici spolu..
Hodně's pro mě znamenal
..když si se za nás pral..
tenkrát to bylo naposled
..chci Ti poděkovat.
Všechno,..pro krátkou chvíli s Tebou
..vrátit čas..
a vymluvit Ti...
tu marnotratnost drahou..
Proč už tu s náma není..?..?..?
neslyšíš mé přání??!!!!!!!!
nechal's ho odejít...
osude!??
..tady nikdo nepřehání..
..hned se mi vybaví
jak to bylo dokonalý..
..s Tebou
..špeka ve dvou..
a všechno bylo nekonečně krásný...
Bereš mi člověka,
kterýho jsem měla ráda...
Cítím,
že
tohle
nebude jen jeho zkáza.....
Figo,.. proč???
..šlo to přece i jinak..
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: embryo v hlave
Komentáře (6)
Komentujících (4)