Podmanivá láska
Anotace: opět o neopětované lásce..
Jak podmanivá síla
se mnou do kroku se dává,
tak neústupně chtivá
když moje touha strádá.
Ukvapenost osudu
jež do mně ironii vnesl,
tak jako déšť z oblohy
tvůj pohled do mého nitra klesl.
Vryl se mi pod kůži
tvůj pohled ledový,
teď zoufale hledajíc
tvé srdce co mému odpoví.
V nevýslovné bolesti,
zbitý a hladový
čekám tu bez Tebe..lásko.
Komentáře (0)