Rudé šaty

Rudé šaty

Anotace: :-)

Zvolna padaj dolů
na zem tvoje šaty
ze tvých ramen, přes tvé paže
až na tvoje paty.

Mě trefil šíp Amorův
a tebe doufám taky.
Srdce, které bylo kámen
je teď jako z vaty.
-------------

Tančí malý plamen
na knotu dlouhé svíčky.
Dopadly rudé šaty
až tam dolů, na střevíčky.

Já, sedím za piánem
a vzívám andělíčky.
Zatím co jsi nahá
od ramen, až po kotníčky.
------------

Dotančil plamínek.
i svíčka dohořela.
A já se vydal prozkoumati
krásy tvého těla.

Do tajů vlastních linek
zasvětit mě chtěla.
A ani mě ponoukati
vůbec nemusela.
---
Autor orokroK, 18.08.2024
Přečteno 49x
Tipy 8
Poslední tipující: karolinakarol, Marťas9, IronDodo, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Rudé šaty a kotníčky... Už jednou se mi líbila a nyní ještě víc.

29.08.2024 20:15:23 | karolinakarol

líbí

Děkuji.

29.08.2024 22:47:41 | orokroK

líbí

No bodejť:-)
Moc pěkný, opět:-)*

18.08.2024 12:33:55 | cappuccinogirl

líbí

Moc děkuji, opět. :-)

18.08.2024 12:43:02 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí