Veselá
19.08.2024 12:36:47 | Dejvis
Děkuji mockrát, když jsem psala tak kočka byla a chtěla elektronickou myš.Ma tam své mňau a je to podle jejího gusta.Vlastne zázrak, že se to nesmazalo, protože její běhání po klávesnici bylo nadprůměrné rychlé,no je to mkinka a tlapky má jako peřinka.mnau.
19.08.2024 12:44:24 | mkinka