Anotace: -..-
Kráčel jsi pěšinou a strach té provázel
bodláky lapals, když dral jsi se houštim
že tu svou zbabělost máš už v povaze
Tak si ten metal dokola pouštiš
Fear of the dark, boj se temnoty
Fear of the dark, boj se noci
Až vrátiš se domů nechoď pro noty
Usínej, nebdi a nečekej pomoci