Stromy jdou
Stříbrný měsíc nad městem svítí
stíny stromů tiše plují dál
kořeny v dlažbě jak kroky zní
ve tmě skrývají
co osud jim vzal
Ty staré duby
co světem šli
ve větvích tajemství svá nesou
Vítr jim šeptal
když kráčeli ulicí
ať v dávnou svou moc věří
Ref:
Hej! Stromy jdou
nocí tichou
Bloudí tam kde srdce spí
Hej! Příběhy nesou
dobu minulou
Kroky jejich městem zní
Jasan a bříza co ruku v ruce jdou
Tvář města se tiše mění mlhou
V kufrech listí
- vzpomínky sbíraj
po stopách dávných
A listí padá
Temná ulice a lampy už zhasly
Stromy šeptají tu starou píseň o nás
Že za úsvitu se opět ztratí
- trosečníci noci, věční poutníci
Ref:
Přečteno 75x
Tipy 16
Poslední tipující: Gaspi03, Jeněcovevzduchukrásného, kozorožka, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., CULIKATÁ, Kubíno, jitoush, CoT, Ondra, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)