Tenkrát na vánoce
Co vám mám říct
za vznešenými obrazy
žádná leštěná sklíčka.
Přivřená víčka
pankový ret v mlází
Sondy říká, svět je kulečník.
Ale on má bratra, víme?
byli jsme si drazí
kde v Kněžicích říčka
A v ní jsem se málem utopil.
Přečteno 61x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, RadekČ, cappuccinogirl, IronDodo, Koala, mkinka, Kubíno, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (2)