Porcelánové prasátko

Porcelánové prasátko

Anotace: ondrášovka morseovka

Porcelánové prasátko
na nočním stolečku
čeká dneska večer
na zabijačku
vysypou se penízky
naplní se sny
zlatem ozdobí se
naše dny

Porcelánové prasátko
už žito nechroustá
jeho střepy dekorují
tříděný odpad
jako prase v žitě
žijem si teď my
tak honem do popelnice, prase
a neboj se tmy

Místo chaty karibik
místo bankovky šek
porcelánové prasátko
má šťavnatý špek
Na svatební cestě
budeš spanilá
domeček nebo vila
natřem je do bíla

Autor Equus przewalski, 26.08.2024
Přečteno 32x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí